Multi Bayi Hosting Nedir?
Ana Sayfa Blog Domain & Hosting Multi Bayi Hosting Nedir?
Multi Bayi Hosting Nedir?
Domain & Hosting | 6 Ekim 2019 | 1 dk. | 422 | 0

Merhaba değerli HostLAB Blog okuyucuları, bu yazımızda HostLAB’ın müşterilerine özel yeni yayımladığı gelişmiş ve özel yönetim paneline sahip Multi Bayi Hosting hizmetinden bahsedeceğim.

Multi Bayi Hosting’in detaylarına gelecek olursak;

Multi Bayi Hosting hizmeti tamamen HostLAB‘ın geliştirme ekibinin oluşturduğu yönetim paneli üzerinden işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz sektörde yeni olan müşterilerinize iki farklı platformda ve iki farklı lokasyonda hizmet verebileceğiniz çok yönlü bir hizmettir.

Bu hizmetimiz ister Almanya ister Türkiye lokasyonda hosting hesapları oluşturabileceğiniz ayrıca bu hizmetlerinizde hem cPanel hemde Plesk‘i aktif olarak kullanabileceğiniz tamamen müşteri odaklı hizmet veren bir sistemdir. Bu iki lokasyon ve platformda istediğiniz gibi değişiklikler yapabilirsiniz. Basit bir şekilde hesap oluşturabilir;

Bu sayede farklı lokasyonlarda hizmet almanıza ve ek olarak ücret ödemenize gerek kalmayarak tamamen tüm ürünlerinizi tek bir hizmet üzerinden yönetebileceksiniz. Tamamen HostLAB geliştirme ekibi tarafından yazılan ve geliştirilen yönetim panelinden hizmetinizi kontrol edebileceksiniz;

 

Müşterilerine en iyi hizmeti en uygun fiyata sağlayan HostLAB‘ın yeni geliştirdiği bu hizmeti hemen sipariş edebilirsiniz.